PERKHIDMATAN new

Pakar Servis Penyaman Udara di Johor Bahru (JB)

NM Aircond telah memberikan servis penyaman udara untuk klien di Johor Bahru selama lebih 7 tahun. Kami mempunyai pelbagai khidmat yang direka untuk mengekalkan dan memberi servis unit penghawa dingin di kawasan perumahan dan bisnes.

Juruteknik dan jurutera kami yang terlatih akan tiba untuk melakukan pelbagai servis seperti pemasangan, membaiki dan penyelenggaraan untuk pemilik rumah dan syarikat. Semua ahli kumpulan kami mempunyai sijil untuk melakukan urusan tersebut mengikut standard terbaik.

1) Penyaman Udara Komersial
Penyaman Udara Komersial merujuk kepada penyaman udara jenis Ceiling Exposed, Ceiling Cassette, FCU, AHU dan VRV. Unit jenis ini diperlukan bagi menampung kapasiti yang besar dan memerlukan ubah suai struktur bangunan. Penyelenggaraan unit ini biasanya dilakukan secara berkala dan memerlukan pemantauan tim penyelenggaraan organisasi dalaman.

2) Penyaman Udara Rumah / Domestik
Servis perkhidmatan penyaman udara rumah merangkumi semakan secara optimum pada jumlah gas penyejuk, pemeriksaan ketepatan thermostat dan aliran udara diukur melalui gegulung penyejat. Pemeriksaan secara berkala diperlukan bagu memastikan unit berfungsi secara optimum dan mengelakkan sebarang kerosakan besar (major) berlaku.

Kenapa Perlu Memilih NM Aircond

Syarikat kami berdedikasi dalam menyelesaikan masalah untuk klien kami. Hubungi kami hari ini dan dapatkan harga serta servis berkualiti tinggi untuk penyaman udara anda berfungsi dengan baik bagi menyejukkan ruang rumah dan tempat bekerja anda. Anda boleh lihat sebab berikut kenapa anda perlu memilih kami:

Tempah Servis dan buat pembayaran secara atas talian!

Need Help? Chat with us!
Start a Conversation
Hi! Click one of our members below to chat on WhatsApp