PERKHIDMATAN new

Pembekalan Unit Penyaman Udara

NM Aircond juga turut menyediakan kemudahan membeli unit penyaman udara baru. Sama ada dikedai fizikal kami yang terletak di Taman Damansara Aliff atau boleh juga memesan pembelian diatas talian dengan mendapatkan konsultasi percuma dari khidmat pelanggan kami yang bersedia membantu pelanggan dalam tempoh 24 jam.

Antara jenama yang kami bekalkan termasuklah jenama Daikin, Acson dan Gree, dimana jenama ini antara jenama yang dikenali sebagai jenama yang mengeluarkan produk yang berkualiti, jaminan produk yang panjang, harga yang berpatutan dan alat ganti yang mudah diperolehi.

WhatsApp Image 2021 08 10 at 9.55.56 PM 1

Alat Ganti Penyaman Udara

Kami turut membantu pelanggan mendapatkan alat ganti penyaman udara yang tidak berfungsi dari 3 jenama (Daikin, Acson & Gee), bagi memastikan unit penyaman udara anda kembali berfungsi seperti biasa.

daikin

Daikin

Acson

Acson

Gree

Gree

Kenapa Perlu Memilih NM Aircond

Syarikat kami berdedikasi dalam menyelesaikan masalah untuk klien kami. Hubungi kami hari ini dan dapatkan harga serta servis berkualiti tinggi untuk penyaman udara anda berfungsi dengan baik bagi menyejukkan ruang rumah dan tempat bekerja anda. Anda boleh lihat sebab berikut kenapa anda perlu memilih kami:

Need Help? Chat with us!
Start a Conversation
Hi! Click one of our members below to chat on WhatsApp